Expositors

Aquest any la mostra d’empreses s’emmarca dins de la Fira de Sant Isidre  al llarg del passeig Pare Claret.

Les empreses que hi participen són:

 image001 INSTAL·LACIONS ALBERT NADAL

Contacte: Albert Nadal
Mail: albert.nadal@cetim.cat
Telèfon: 973 48 40 17

Instal·lacions Albert Nadal, S.L., des del seu inici ha estat al dia de les noves tecnologies per tal de donar solucions als canvis constants en el mercat energètic. La tendència a l’alça dels preus dels combustibles fòssils ha portat a apostar per altres alternatives com l’energia geotèrmica, l’energia solar tèrmica, entre d’altres. L’experiència, però, els ha demostrat que la geotèrmia és el sistema més eficient existent en el mercat tant en l’ús domèstic com en l’industrial.
D’altra banda, la seva activitat també abraça tot tipus d’instal·lacions elèctriques, fontaneria i climatització.

 image003  DAMBIOSOL

Contacte: Dolors Oliveras
Mail: info@dambiosol.es
Web: www.dambiosol.com
Telèfon: 93 877 44 80

DAMBIOSOL SL és una empresa especialitzada en el desenvolupament de projectes d’eficiència energètica. El seu objectiu és augmentar l’eficiència energètica de les instal·lacions aconseguint així una reducció de costos energètics per als seus clients a través de:

  • Instal·lacions eficients de generació d’energia mitjançant sistemes d’energies renovables
  • Solucions integrals d’estalvi energètic

Així mateix, motivats per la creixent contaminació ambiental, creuen fermament en sistemes d’energies renovables amb un baix impacte ambiental com l’energia solar o la biomassa.

 image005 ECOBALSAS

Contacte: Joan Caldés
Mail: ecobalsas@ecobalsas.com
Web: www.ecobalsas.com
Telèfon: 973 050 077

Ecobalsas, S.L. és una empresa dedicada a la impermeabilització, reparació i manteniment de basses per a aigua i purins, dipòsits, canals i altres tipus de construcció amb tot tipus de geomembranes.

Aquesta empresa neix amb la motivació de l’equip que la integra, amb el compromís de crear un projecte de qualitat a llarg termini, que compleixi amb les expectatives d’un mercat cada vegada més competitiu i professional.

 ecotermic ECOTERMIK Fustes Jané

Contacte: Jordi Jané
Mail: solsona@ecotermik.net
Web: www.ecotermik.net
Telèfon: 973 48 01 46

ECOTERMIK  és una empresa productora de biomassa per a usos tèrmics i industrials. Més de 80 anys d’experiència al sector forestal i de biomassa ens avalen.

Han dissenyat equips tècnics compactes per tal d’optimitzar el rendiment i funcionament de les instal·lacions de biomassa.
Fan tot tipus d’instal·lacions industrials i domèstiques de biomassa.

 Imprimir INMOVA Instal·lacions i muntatges Vanguarda sl

Contacte: Carles Andreo
Mail: info@imv.cat
Web: www.imv.cat
Telèfon: 973 392713

IMV vol dir fabricants de cremadors de biomassa. No representen altres marques, sinó que ells mateixos són els creadors dels seus propis cremadors.
L’experiència acumulada en anys d’investigació és el seu millor aval. Les conseqüents proves en factors crítics com la modulació de la flama , l’eliminació de les deixalles, la correcta combustió o la propagació idònia dels panells de control es veuen ara reflexades en l’àmplia gama de models de cremadors que ofereixen al mercat, amb totes les garanties d’un bon funcionament.

 image011 INNOVER

Contacte: Rafel Clusellas
Mail: info@innovergrup.com
Web: http://innovergrup.com
Telèfon: 93 869 29 29

Empresa especialitzada en instal·lacions per a autoconsum energètic.
Serveis que ofereixen:

  • Instal·lacions per a autoconsum energètic
  • Innopool (recirculació aigua en piscines amb consum de 0.-€).
  • Innopump (sistema de bombeig solar amb consum 0.-€).
  • Enginyeria en eficiència energètica
 image013 LLUÍS SABATA

Contacte: Lluís Sabata
Mail: lluissabatasl@terra.com
Telèfon: 973 48 12 32

Empresa especialitzada, des de fa 20 anys, en instal·lacions i manteniments de llum, aigua, gas, calefacció, climatització per habitatges, granges i indústries.
Adaptada totalment a les noves tecnologies amb la finalitat d’optimitzar al mínim els consums energètics.

 image015 GIRASOL, RECURSOS EN ENERGIES RENOVABLES

Contacte: Josep Mateos
Mail: josep@girasol.cat
Web:  http://www.girasol.cat
Telèfon: 93 514 96 61

Girasol és un projecte col·lectiu nascut de la inquietud dels seus membres per la difusió i la instal·lació de les energies renovables. Treballen per un món energèticament sostenible, promovent les energies renovables i la construcció natural.

El seu objectiu és oferir des d’un mateix espai els recursos necessaris perquè qualsevol persona pugui gaudir, aprofitar i gestionar correctament l’energia, l’aigua i la construcció del seu habitatge. Realitzen projectes i instal·lacions d’energies renovables i construcció sostenible.

 image017 JORDI VILAR_ GRUP GAMMA MATERIALS PER LA CONSTRUCCIÓ_BANYS_COMPLEMENTS

Contacte: Claustre Casserras
Mail: info@jordivilar.com
Web: http://jordivilar.com
Telèfon: 973 48 20 77

Jordi Vilar_Grup Gamma és una empresa familiar dedicada al subministrament de tot tipus de materials relacionats amb la construcció.
Aposten pels materials ecològics, sostenibles, respectuosos i sobretot pels que aporten valor i qualitat de vida al nostre dia a dia.
L’estalvi energètic tan necessari i alhora present a la majoria de llars no està limitat a l’ús de materials sintètics que depenen de processos de fabricació molt contaminants.
Per això, aquesta empresa està recuperant materials com: la llana d’ovella,el suro, l’argila, la cel·lulosa, la calç, la fibra de fusta, entre d’altres.

 image019 BURRICLETA

Contacte: Joan Sales
Mail: hola@burricleta.com
Web: http://burricleta.com/ca

Burricleta és ecoturisme de qualitat, basat en la sostenibilitat, la preservació i l’apreciació del medi natural i cultural del nostre entorn, així com la dinamització de les poblacions locals. Burricleta democratitza l’ús de la bicicleta per a tot tipus de persones: homes i dones, grans i petits, joves i adults, en família, en grup o en parella, i en qualsevol moment de l’any, sense altra condició que saber anar amb bicicleta.

 image021 XARXA ECOARQUITECTURA

Contacte: Gabi Barbeta
Mail: info@ecoarquitectura.info
Web: www.ecoarquitectura.info
Telèfon: 972448584 / 679424190

Xarxa Ecoarquitectura és una xarxa de professionals que mitjançant criteris bioclimàtics, recuperació de tècniques antigues i utilització de materials nobles, busquen una arquitectura més saludable, respectuosa amb el medi ambient i amb l’ésser humà.

 image023 GRANJA ESCOLA L’AURÓ

Contacte: Leila Ribes
Mail: info@granjaescolalauro.org
Web: www.granjaescolalauro.org
Telèfon: 931 017 016

L’Auró és un projecte pioner a Catalunya, inspirat per l’ús de l’horticultura terapèutica en els jardins urbans de Londres, per Thrive . Especialitzats en colònies per escoles d’educació especial, obrim l’oci inclusiu a tots els públics sense barreres arquitectòniques, ni socials ni econòmiques oferint un producte de màxima qualitat i professionalitat a un preu universal igualitari a qualsevol casa de colònies de la zona.