IV Fira Masies + sostenibles

banner-masies

Fira especialitzada en l’autosuficiència de les masies, l’eficiència energètica, la rehabilitació i restauració, bioconstrucció, la salut de l’habitatge, la depuració de les aigües residuals, la gestió dels residus i la mobilitat sostenible.

Una fira on podreu trobar en un mateix espai propostes, solucions i novetats per aconseguir que la vostra masia sigui més eficient, a través de debats tècnics, mostra d’empreses del sector, tallers educatius infantils i per adults com exposicions, demostracions empresarials i excursions guiades pel territori de masies.

Aquesta fira s’emmarca dins del projecte de Masies + Sostenibles, un projecte de cooperació interterritorial dels Grups d’Acció Local de Catalunya (LEADER).

Si vas visitar la fira,  la teva opinió és molt important per a nosaltre, et demanen la teva valoració per així millorar en les properes edicions.

Omplir enquesta de valoració

NOTA IMPORTANT: Informem que durant la jornada es prendran fotografies i/o filmacions en les que la vostra imatge pot ser captada. La inscripció a aquest acte implica l’autorització de l’ús d’aquestes per ser publicades en els diferents suports de difusió de les entitats organitzadores: suports digitals (pàgina web, blog i xarxes socials), gravacions i difusió als mitjans de comunicació.

De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i de la Llei orgànica 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, us informem que les dades de caràcter personal que ens faciliteu a través d’aquesta fitxa de inscripció, seran objecte de tractament i s’incorporaran a una base de dades que és responsabilitat del Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central, amb domicili Passeig Jaume Balmes, 3, 25200 Cervera (Lleida). Com a persona interessada podeu accedir al fitxer i exercir, en qualsevol moment, els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint un escrit al Consorci a l’adreça postal indicada o enviant un correu electrònic a laiaespasa@lcc.cat