III FIRA MASIES + SOSTENIBLES A SOLSONA

III FIRA MASIES + SOSTENIBLES A SOLSONA

Dissabte 26 i diumenge 27 moltes activitats en el marc de la fira

La III fira MASIES + SOSTENIBLES es va consolidant com una fira de referència en el món rural per tal d’acostar als habitants de les masies, als tècnics/ques, professionals de les instal·lacions i de la construcció, entre d’altres, diferents aspectes, tècniques, productes, maquinària i experiències en els àmbits de les energies renovables, l’ecoconstrucció, propostes de materials, tècniques constructives, marc legislatiu actual energètic,  amb la proposta de generar un territori més sostenible.

El cap de setmana del 26 i 27 d’octubre es celebrarà la fira que serà inaugurada pel Sr. Jordi Sala Director General de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Alimentació, Pesca i Medi Natural, amb l’assistència del Sr. Miquel Rovira, president de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) i que seran acompanyats pel president del Consell Comarcal del Solsonès i l’alcalde de Solsona.

Les activitats es realitzaran a la sala polivalent de Solsona, i el dissabte al matí hi haurà la jornada tècnica amb 4 xerrades i una taula rodona, a més durant el dissabte i diumenge hi haurà la mostra i xerrades tècniques d’unes 20 empreses per explicar els seus productes i experiències.

El diumenge al matí s’han preparat uns tallers pràctics de construcció amb terra i revocats interiors i tallers per la mainada com posa’t les piles i de manualitats amb material reciclat; a més hi haurà una burricletada guiada per conèixer el territori de masies de primera mà.

 

Més informació:www.masiessostenibles.cat

Author Bio