Avís Legal

1.  Protecció de Dades i Política de Privacitat

La utilització dels serveis que pot trobar en www.masiessostenibles.cat està subjecta a les disposicions següents referides a la protecció de dades:
CONSORCI PER AL DESENVOLUPAMENT DE LA CATALUNYA CENTRAL respecta la privacitat dels seus usuaris a Internet i considera primordial la protecció de tots els seus serveis a Internet. Significa que CONSORCI PER AL DESENVOLUPAMENT DE LA CATALUNYA CENTRAL es compromet a manipular tota la informació proporcionada per l’usuari amb el major cura i de forma responsable en especial pel que fa a la col · laboració amb socis i tercers. CONSORCI PER AL DESENVOLUPAMENT DE LA CATALUNYA CENTRAL no assumeix responsabilitat de tercers sempre que no ho indiqui expressament.

2. Recopilació, tractament i utilització de dades personals

CONSORCI PER AL DESENVOLUPAMENT DE LA CATALUNYA CENTRAL recopila, emmagatzema i processa dades personals d’acord amb les disposicions legals vigents. Aquestes dades seran emmagatzemades en un fitxer propietat de CONSORCI PER AL DESENVOLUPAMENT DE LA CATALUNYA CENTRAL, correctament inscrit en l’ACPD.
La finalitat de la recollida serà per posar a disposició de l’usuari els serveis
sol · licitats pel client.

A més, l’usuari autoritza de forma expressa l’enviament d’informació dels nostres serveis i promocions.

L’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel · lació i oposició en laiaespasa@lcc.cat

3. Recopilació de dades que no tinguin caràcter personal

D’altra banda, CONSORCI PER AL DESENVOLUPAMENT DE LA CATALUNYA CENTRAL utilitza cookies (arxius de dades amb informació deconfiguració) per poder millorar l’oferta de productes. Les dades emmagatzemades en les galetes no contenen informació sobre la identitat de l’usuari, pel que no tenen caràcter personal. Si ho desitja, pot desactivar les cookies en la configuració del navegador.