Actuacions

diagnosticDiagnòstic Energètic d’un habitatge aïllat / masia

Estudi energètic on es calculen les emissions relacionades amb les activitats directes (consum d’energia i de combustibles fòssils) d’un habitatge aïllat amb turisme rural.

 

 

 


masicatpCens i catalogació de masies i habitatges aïllats de Catalunya (MASICAT)

El MASICAT és una aplicació web on es recull la informació de tots els catàlegs de masies o inventaris existents als territoris rurals participants. Aquesta eina pretén catalogar, comptabilitzar i localitzar tots els habitatges aïllats/dispersos particulars del paisatge català, com les masies, bordes, les cabanes de les Terres de l’Ebre, els pobles abandonats, entre d’altres.

Enllaç MASICAT

 


masiesJornades de sensibilització territorial

Jornades divulgatives per donar a conèixer el projecte de Masies + Sostenibles, intercanviar experiències, aprendre dels casos pràctics i informar sobre alternatives sostenibles com les energies renovables, aportant recursos didàctics d’aprenentatge.

 

 


fotopConcurs de fotografia Masies

Concurs de fotografia sobre les masies de Catalunya i la sostenibilitat, l’eficiència energètica i la bioconstrucció de la masia.

 

 


masies2Fira Masies + Sostenibles

Fira especialitzada en l’autosuficiència de les masies, l’eficiència energètica, la rehabilitació i restauració, bioconstrucció, la salut de l’habitatge, la depuració de les aigües residuals, la gestió dels residus i la mobilitat sostenible.Edicions:

 

fase2-jornades-tecniques-masies-mes-sostenibles_clip_image002   fase2-jornades-tecniques-masies-mes-sostenibles_clip_image004   tercerafira

 


Camps de treball

Properament us informarem dels propers camps de treball relacionats amb la restauració i recuperació de les masies i el seu hàbitat dispers immediat.

Pàgina en construcció


Formació

Properament informarem dels cursos formatius relacionats amb els sectors de l’autosuficiència, rehabilitació, restauració i sostenibilitat dels habitatges i assentaments rurals aïllats, l’eficiència energètica, la bioconstrucció, la salut de l’habitatge, la gestió correcta de l’aigua i dels seus residus i la mobilitat sostenible, entre d’altres.

Pàgina en construcció